Ginzeng, ginzeng gyökér > Gyógynövények - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ginzeng, ginzeng gyökér > 5 weboldal. Kategória leírása: A ginzeng gyökér nagyszerű gyógynövény,sok mindenre jó, de használata előtt mindenképpen konzultáljunk orvossal, néhány betegségben ellenjavallt a használata.

gyogynoveny.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Amit a Ginzeng gyökérről tudni lehet
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2204

A kínaiak által évezredek óta használt gyógynövény, nálunk csak pár éve vált ismertté, de mai napig nemigazán ismerik az emberek ennek a gyökérnek a jótékony hatását. Nevezhetjük akár csodagyökérnek is. A cikkben a ginzeng gyökér előfordulásáról, jótékony hatásairól, alkalmazásairól lesz szó.

Amit a Ginzeng gyökérről tudni lehet
A ginzengről
http://shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=78

Keleten az élet gyökerének nevezik, amely meghosszabbítja az életet, erőt, egészséget ad. Kínában a következő időskori problémákra adják: letargia, impotencia, izületi gyulladás, szenilitás, változó kori panaszok, stb. Javasolják még a láz, gyulladások, megfázás, köhögés és menses idején valamint immunrendszer erősítőnek. Serkentőként hat kimerült szellemi és fizikai állapotban, stresszben, depresszióban, ezenkívül étvágygerjesztő hatású és segíti az emésztést. Véralvadás gátló szereket szedőknek és terheseknek nem ajánlott.

A ginzengről
Gyógyító-serkentő ginzeng
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=245&alrovat=249&cikkid=690

A ginzeng hajdan értékesebb volt az aranynál, napjainkban hamisítják. Elsőként hazájában, Ázsiában szerzett népszerűséget serkentő, ellenálló képességet ...

Gyógyító-serkentő ginzeng
Wiki: Ginzeng
http://wapedia.mobi/hu/Ginzeng

A ginzeng gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginzenget.

Wiki: Ginzeng
Prémium Koreai Ginseng termékek
https://koreaiginseng.hu

Ginseng specialistként Dél-Koreából importálunk legalább 6 éves ginseng gyökérből készült termékeket. A dél-koreai termékekre jellemzően abszolút prémium minőség valamennyi ginsenges termékünk. Az elmúlt években rengeteg magyar embereknek sikerült eljuttatni olyan gyógynövényt ami magas hatóanyagtartalommal bír és valóban hatásos.

Prémium Koreai Ginseng termékek
Hirdetések
Oldal leírása
gyogynoveny.wyw.hu: Gyógynövény katalógus - gyógynövények. Gyógynövényekkel foglalkozó oldalak, gyógynövényboltok.
Gyűjteményünkben 322 válogatott gyógynövény témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 322 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 16915