Ganoderma gyógygomba > Gyógynövények - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ganoderma gyógygomba > 10 weboldal. Kategória leírása: A Ganoderma kávéval foglalkozó oldalak, portálok gyűjteménye. A Ganoderma gyógynövény alapanyagból készült kávé. A Ganoderma pecsétviasz gombából készült termék.

gyogynoveny.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A pecsétviaszgomba
http://www.herbaria.hu/?g=2&id=2&mode=wArticle

A pecsétviaszgombát több mint 2000 éve ismerik és használják. Mindig nagy tisztelet övezte. A gombát Kínában különleges erejénél fogva a legkülönfélébb betegségek gyógyítására tartották alkalmasnak, amire a gomba neve a „Ling Zhi” is utal, ami "spirituális erőt" jelent. A pecsétviaszgomba az Aphyllophoromycetideae (Polyporaceae) gombák családjába tartozik, tudományos neve Ganoderma lucidum (W.Curt.:Fr.) Karst.

A pecsétviaszgomba
Ganoderma
http://www.ganoderma.shp.hu/hpc/web.php?a=ganoderma

A ganoderma lucidumot tartalmazó ganoderma gomba termesztése, teljesen BIO körülmények között történik, és a késõbbiek folyamán sem kerül semmiféle káros adalékanyag a termékekbe.

Ganoderma
A Ganodermáról
http://ganodermaherbal.echt.hu/ganoderma

A Ganodermát (Ganoderma Lucidum – egy gyógyhatású gombafaj) több mint 4000 éven át misztérium övezte. Ázsia ősrégi népei majdnem misztikus tulajdonságokat tulajdonítottak neki, a növények igazi királyaként tartották számon. Ez a piros gomba csillogó kérgével manapság emberek millióinak lett a reménye. A szervezet funkcióinak működését optimizáló tulajdonságokkal rendelkezik, jeles kutatók által tanulmányozott a sokoldalú alkalmazása miatt:

A Ganodermáról
Ganoderma - A Halhatatlanság Gyógynövénye!
http://ganoderma.co.hu/

Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget! A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét. Bővebben a weboldalamon!

Ganoderma - A Halhatatlanság Gyógynövénye!
Ganodermalife - egészség és anyagi függetlenség
http://www.ganodermalife.com/

DXN Ganoderma Lucidum, ganoderma kávé, ganoderma tea, ganoderma forró csokoládé ...

Ganodermalife - egészség és anyagi függetlenség
Ganoderma gyógykávé
http://www.tunde.gyogykave.hu

Az általunk forgalmazott, Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek, így egy olyan élvezeti cikk válik belőle, mely a ganoderma gyógygomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A ganoderma gyógykávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, lúgosít, azaz fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés, reflux. Valamint magas vérnyomás problémával küzdők is nyugodtan fogyaszthatják.

Ganoderma gyógykávé
Gyomorégés ellen gyógynövényes kávéval!
http://ganodermakave-laci.blogspot.com/

Gyomorégés ellen gyógynövények kivonatával tuningolt kávé-különlegességet ajánlok. Védje egészségét, erősítse immunrendszerét! Wellness a hétköznapokban a DXN ganodermás kávéinak a segítségével. 1-2 év alatt anyagi függetlenséget érhet el csupán a kávé-ivás népszerűsítésének segítségével!

Gyomorégés ellen gyógynövényes kávéval!
DXN ganoderma termékek
http://ganodermakave.info

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti.

DXN ganoderma termékek
Ganoderma gomba az egészségért
http://www.shop.velem96.hu/mlm-webshop/eshop/2-1-Egeszseg-Ganoderma

Napjaink rohanó világában az életminőség javítása egyre inkább előtérbe kerül. Mi ehhez igyekszünk segítségképpen egészségmegőrző készülékeket biztosítani. Fő profilunk ugyanis, a 21. század innovatív természetgyógyászati technológiáinak és egy csodálatos gyógynövény a ganoderma gomba kivonatát tartalmazó termékek bemutatása, népszerűsítése. Segítségükkel kezelheti például a menstruációs és alhasi görcsöket, a magas vérnyomást, a reumát, az allergiát, vagy különböző bőrhibákat is.

Ganoderma gomba az egészségért
Egészséges kávé
http://fekete.ganodermakave.hu/

Az oldalon megismerkedhetsz a ganoderma gomba tudományosan alátámasztott gyógyító hatásaival. A webáruházban lehetőséged van megvásárolni a ganodermás termékeket.

Egészséges kávé
Hirdetések
Oldal leírása
gyogynoveny.wyw.hu: Gyógynövény katalógus - gyógynövények. Gyógynövényekkel foglalkozó oldalak, gyógynövényboltok.
Gyűjteményünkben 318 válogatott gyógynövény témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 318 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17108