Körömvirág, körömvirág krém > Gyógynövények - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Körömvirág, körömvirág krém > 6 weboldal. Kategória leírása: A körömvirágnak gyulladáscsökkentő hatása is van, de eredményesen alkalmazható a sebgyógyítás, fertőtlenítés területén is.

gyogynoveny.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A körömvirág
http://www.vital.hu/themes/alter/koromvirag.htm

Bár a tudomány több mint 2000féle gyógynövényt ismer és alkalmaz, a körömvirág (Calendula officinalis) egyike a legelterjedtebbeknek.

A körömvirág
Körömvirág - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6r%C3%B6mvir%C3%A1g

A körömvirág (Calendula officinalis L.) egyike a legtöbbféleképpen használt fűszer-, és gyógynövényeknek. A vidéki kertek kedves, jól ismert, fagytűrő, egyéves növénye sokrétű gyógyhatásáról ismert, de ételek színezésére és kozmetikai szerként is felhasználják.

Körömvirág - Wikipédia
Körömvirág szappan
http://www.bioszallito.hu/Dr-Theiss-Koromvirag-szappan?termek-9214

Dr. Theiss Körömvirág szappan Ez a termék jelenleg nem kapható! Bővebb felvilágosításért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info(kukac)bioszallito.hu e-mail címen! A körömvirág (Calendula officinalis) értékes tulajdonságai már évszázadok óta ismertek. A növény halványsárga virágzatában találhatóak azok a hatóanyagok, melyek bőrnyugtató és bőrápoló tulajdonságúak, kitűnő alapanyagai a természetes anyagokból készült kozmetikumoknak. A körömvirág-kivonat csökkenti a bőrvörösséget és mérsékli a gyulladást. A Körömvirág kozmetikumok a legkorszerűbb technológiai eljárásokkal készülnek, és minőségüket szigorú követelmények szerint, rendszeresen ellenőrzik.

Körömvirág szappan
Körömvirág-szimpózium
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/komplementerm/2001/1/korom.htm

A körömvirág (Calendula officinalis L.) nagy karriert futott be: egy évtized alatt placebohatással bíró divatdrogból farmakológiailag igazolt gyógyhatással rendelkezõ gyógynövény lett. A kutatás mai állását és a legújabb eredményeket egy, a Gesellschaft für Arzneipflanzenforschung, az Österreichischen Gesellschaft für Phytotherapie és a Bécsi Állatorvostudományi Egyetem Alkalmazott Botanikai Intézete által közösen szervezett szimpóziumon tették közzé és vitatták meg.

Körömvirág-szimpózium
Körömvirág intim szappan
http://gyogynovenygyogyasz.hu/szappanok/koromvirag-szappan-intim-szapp

A Körömvirág intim szappan természetes növényi összetevőket tartalmazó szappan. Hidegen sajtolt olíva, kókusz, pálma, szőlőmag és ricinus olajat tartalmaz....

Körömvirág intim szappan
A körömvirág felhasználása és termesztése
http://www.citygreen.hu/index.php/disznovenyek/111-koromvirag-a-mutatos-gyog ...

Cikkünkben a körömvirág termesztéséről, kedvező hatásairól valamint felhasználásáról írunk. Weboldalunkon további hasznos információkat olvashat a kerti növények, dísznövények és a szobanövények gondozásáról is.

A körömvirág felhasználása és termesztése
Hirdetések
Oldal leírása
gyogynoveny.wyw.hu: Gyógynövény katalógus - gyógynövények. Gyógynövényekkel foglalkozó oldalak, gyógynövényboltok.
Gyűjteményünkben 318 válogatott gyógynövény témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 318 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17108